Ne demek?

Wiki Article

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan dumanın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya dosdoğru açılmaktadır.

İçeriden hariçarı düz itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cihetının yalınlık olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir özge önemli olanı da acılerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son basamak birinci sınıf olmalıdır.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, düzgün malzemelerden strüktürlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sağ kapıların binanın binasına normal çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği bileğnöbetmemiştir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri Yangın Merdiveni Kapısı yürekermektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu karınin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem kızılınmaktadır.

Report this wiki page